Diensten

Diensten

Luchtvracht

Wekelijkse luchtvracht naar Suriname en Curacao!

Aanleveren luchtvracht op ons kantooradres. Postsluiting is elke woensdag 15.00 uur. Als uw zending wekelijks voor 15.00 uur op de woensdag bij ons is ontvangen zal de zending maandagochtend afgehaald kunnen worden op de bestemming.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.


FCL

Wij bieden wekelijkse afvaarten vanuit Rotterdam voor alle full container loads.

Wij ontzorgen u graag door de gehele keten te van u over te nemen. Nadat u bij ons een boeking heeft gedaan kunnen wij voor u het voorvervoer, douane documentatie en eventuele verzekeringen verzorgen.

Voor boekingen en/of informatie kunt u contact met ons opnemen.


LCL

Via deze zendmethode ook wel groupage genoemd, kunt u met diverse andere afladers gebruik maken van een 20FT of 40FT container. Dit geldt zowel voor handelszendingen als voor persoonlijke zendingen als pakketten en dergelijke.

Wij bieden wekelijke afvaarten vanuit Rotterdam naar Curacao, Bonaire en Sint-Maarten. Daarnaast hebben wij een 2-wekelijkse afvaart vanuit Rotterdam naar Suriname.

De groupage zendingen kunnen geleverd worden in onze eigen loods gevestigd aan de Albert Plesmanweg 113 te Rotterdam.


RORO

Voor al uw rollend materiaal dat geƫxporteerd moet worden kunt u bij ons terecht. Wij bieden wekelijkse afvaarten aan vanuit Rotterdam en Vlissingen naar diverse bestemmingen wereldwijd. Voor al uw rollend materiaal kunnen wij de volgende punten in orde maken;

  • Voorvervoer
  • Verzekeren
  • Douane documentatie
  • Verzending

 

Voor tarieven en informatie kunt u contact met ons opnemen.